Massageordning

Massageordning

Massage giver en følelse af akut lindring og muskelafslapning og kan modvirke de “skadesmekanismer” som kommer ved stress, stillesiddende arbejde, for lidt bevægelse og andre daglige belastninger.

En massageordning er effektiv

Massage kan forebygge og afhjælpe smerter og skader i muskler og led, stimulere lymfesystemet og styrke kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Udgangspunktet for en god massage er kendskab til kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til behandlerens viden om, hvor musklerne udspringer, sætter sig fast og hvordan de forløber. Som uddannede fysioterapeuter er vi uddannet med baggrund i fag som bl.a. anatomi, fysiologi, og neurologi, hvilket netop kvalificerer os til at kunne finde frem til hvor det gør ondt og de bagvedliggende mekanismer.

virksomhedsordning-massage

Interesseret i at høre mere?

Behandling-af-nakkesmerter


Sådan kan en massageordning finansieres

Prisen for en virksomhedsordning afhænger af hvilket slags tilbud (eller kombination af flere) i ønsker at benytte jer af, samt hvor stor en tilslutning der er til ordningen blandt de ansatte. Sundhedsydelser som fysioterapi og massage er fritaget for moms. Kontakt evt. jeres revisor for at få oplysninger om hvad i har af finansieringsmuligheder. 

Delt finansiering

Finanseringen af ordningen deles imellem medarbejderen og virksomheden. Med en delt finansiering bestemmer virksomheden selv, hvordan beløbet skal fordeles.

Bruttolønsordning

Medarbejderen finansierer selv sine behandlinger over sin bruttoløn og ’sparer’ dermed sin skatteprocent.

Virksomhedsbetalt

Ordningen indregnes i virksomhedens driftsregnskab, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.

Det er nemt at komme igang

Vi afholder et indledende møde, hvor vi forventningsafstemmer og  taler om jeres behov, samt ønsker om finansiering.

Der indgåes en samarbejdsaftale imellem virksomheden og FysZen.

Der aftales nærmere omkring det praktiske ex. behandlingsdage og behandlingsrum mm.

Sundhedsordningen præsenteres for virksomhedens medarbejdere.

Der evalueres løbende når ordningen er trådt i kraft.

Uforpligtende samtale


Vi kommer vi gerne ud til jeres virksomhed til en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde den optimale løsning for jeres virksomhed.